27
feb

Van twee naar een…

Marc woont samen met zijn zoon van 8 in een prachtig oud huis uit 1899. Mirjam woont in haar eigen appartement en komt regelmatig bij Marc. Wellicht gaan zij in de toekomst samenwonen in het huis van Marc. De wens is om het huis te restylen met bestaande meubels en wellicht enkele nieuwe items. Warme kleuren hebben de voorkeur…In het huis ligt een prachtige parketvloer en de plafonds zijn hoog. Vanuit de huiskamer komt men in een grote, diepe stadstuin. Een heerlijke tuin voor de zoon van Marc en de hond van Mirjam om te spelen. De lange eettafel, waar veel aan wordt gegeten en gewerkt, een vitrinekast en twee smalle hoge grenenhouten kasten komen weer in het meubelplan terug. Mirjam heeft een fijne luie stoel en een tv-meubel en salontafel die ook in het nieuwe meubelplan kunnen passen. Er wordt gekozen voor een warme kleur ‘lei’ voor de muren afgewisseld met een donkerder tint ‘graaf’ om enkele items in het interieur extra op te laten vallen. De mooie raampartij aan de voorkant van de woning is nu voorzien van een radiatorombouw waar nu een bank voor staat. In het voorstel komen er voor dit raam shutters zodat het licht prachtig gefilterd wordt. ’s Avonds kunnen de shutters gesloten worden voor meer privacy.

De nieuwe ruime 4-zitsbank in een zandkleur kan gecombineerd worden met de luie stoel van Mirjam. Een warm kleed en ronde tafeltjes zorgen voor een gezellig, warm accent. Het lage tv-meubel van Mirjam zorgt voor meer loungegevoel in de zithoek. De stereo van Marc past hier goed op. Voor de hond komt er mooie mand van Happy House zodat ook zij haar eigen plekje heeft. Bij de eettafel komen eetkamerstoelen in warme tinten die comfortabel genoeg zijn om ook aan de tafel te kunnen werken. Bij de openslaande deuren naar de tuin komen de grenenhouten kasten te staan die geverfd worden met krijtverf in Driftwood. Voor de zoon des huizes komt er een wasbaar kleed om op te spelen en een grote stoere kist waar na het spelen het speelgoed weer in kan worden opgeborgen. Verder komt er nog een voorstel voor accessoires en bijpassende moderne verlichting.