09
feb

Heerlijke haarden

bron Pinterest

Het voorjaar laat nog even op zich wachten. Buiten is het nog koud en guur. Wat is er dan heerlijker dan te genieten van een warm haardvuur binnen? Een haard is heerlijk vanwege de warmte, sfeer en is altijd een mooi middelpunt in de ruimte. Een goed gekozen haard met  mooie decoratie is dan ook een echte eye catcher. Je kunt kiezen  voor een strakke muur met een mooie afwerking zoals bv. betonlook (zie foto) en op echt hout gestookt vuur maar, er zijn nog veel meer mogelijkheden. Informeer bij leveranciers naar de voor- en nadelen van gasgestookt, houtgestookt of ander mogelijkheden. In ieder geval is het altijd fijn om een goede zitplaats bij je haard te creëren. Dat kan een bankje zijn in de vorm van een doorlopende plank aan de muur, een loungestoel, een poef of derg. Nog een leuk bijzettafeltje erbij voor je drankje en je hebt de perfecte relaxplek binnen!