Reviews

De professionele, empathische en tegelijk methodische aanpak, gaf direct vertrouwen. Na mijn briefing ontstond al snel een helder plan van aanpak gevolgd door mood boards, een duidelijk kleurenplan en een shoppinglist|Het eindresultaat is dat de samenwerking met “Interior Styling by Madeleine” een prachtig ingericht en gestyled appartement heeft opgeleverd”

Edwin

High stylingplan + shopping service

Terugkijkend op het afgelopen jaar bleek de aanvankelijk lichte stress, agv de aanschaf van een nieuw appartement, volledig overbodig. Het leven nam plots een andere wending en daarbij hoorde ook een nieuw onderkomen. Na de snelle aankoop van een appartement, en vooral de nadere inspectie, bleek al snel dat mijn basic kennis van het aankleden en inrichten van een duplex appartement met een spectaculair uitzicht toch iets te hoog gegrepen was. (meer…)

Een ervaring RIJKER!

Hai Madeleine,

Nogmaals hartelijk dank voor de ontwerpen. We hebben heel veel inspiratie opgedaan en leuke en mooie tips van je gehad, waar we zelf nooit aan hadden gedacht. De komende weken gaan we er mee aan de slag en we houden je op de hoogte van onze vorderingen en het eindresultaat.

Inspiratie

Beste Madeleine,

Met jouw advies voor onze slaapkamer waren we erg blij. Het eindresultaat is erg mooi geworden. Alles is nu veel beter in balans.
Hartelijk dank voor je advies en tips.

Johanna

Kleuradvies