17
aug

Een ervaring RIJKER!

Terugkijkend op het afgelopen jaar bleek de aanvankelijk lichte stress, agv de aanschaf van een nieuw appartement, volledig overbodig. Het leven nam plots een andere wending en daarbij hoorde ook een nieuw onderkomen. Na de snelle aankoop van een appartement, en vooral de nadere inspectie, bleek al snel dat mijn basic kennis van het aankleden en inrichten van een duplex appartement met een spectaculair uitzicht toch iets te hoog gegrepen was.

Een hernieuwde kennismaking met Madeleine Schuurman van “Interior Styling by Madeleine” bood gelukkig uitkomst. Mijn verzoeken waren simpel echter, voor mij als leek, de kans om een prachtig appartement om te toveren tot “Villa Kakelbont”. Het appartement moest rust uitstralen, een moderne styling hebben, de bestaande meubels (niet veel) moesten passen bij de nieuw aan te schaffen meubels en het “Tableau Vivant”, zijnde mijn uitzicht, moest de hoofd attractie blijven.

De professionele, empathische en tegelijk methodische aanpak, gaf direct vertrouwen. Na mijn briefing ontstond al snel een helder plan van aanpak gevolgd door mood boards, een duidelijk kleuren plan en een shoppinglist. Aannemers werden ingehuurd en door Madeleine gebriefd om de kwaliteit wat het design te borgen. Ook had ik in Madeleine een shopping assistente die mij behoede voor eventuele “Villa Kakelbont” aankopen en mij tevens in contact bracht met haar leveranciers netwerk.

Het eindresultaat is dat de samenwerking met “Interior Styling by Madeleine” een prachtig ingericht en gestyled appartement heeft opgeleverd. Wat het mij persoonlijk heeft opgeleverd is rust/ontzorging als gevolg van het uit handen nemen van de vele tijdrovende activiteiten zoals kleur en stijl bepaling.

Mijn hartelijke dank en bij een volgend huis is dit wederom de eerste stap die ik zet.